Is There Anybody There?

Piše: Franko Burolo

Pozdrav svima, starim i potencijalno novim čitateljima.

Dugo se na ovoj točki cyberspacea nije događalo ništa, a razlog tome je što se u životu srdačno vašeg u zadnje vrijeme događalo svašta. Neke su mi aktivnosti zbog toga ostale na čekanju, među kojima i 128-bit. Velika hvala svakome tko je unatoč tome ipak svraćao ovamo kroz taj period.

Preko ljeta sam za jesen planirao neke promjene, ili bolje reći dopune na ovome situ, u smislu dodatnih aktivnosti i sadržaja, no taman kada ih je trebalo početi provoditi, dobio sam obavijest iz Regensburga (Bavarska, Njemačka) da sam nominiran za doktorsku stipendiju i odjednom sam imao jedva mjesec dana za riješiti sve što je bilo potrebno za upis i preseljenje u nepoznato, točnije u Bamberg (također Bavarska, Njemačka). I naravno, kada sam došao ovamo, gužva nije prošla, nego je trebalo sređivati stvari i s ove strane…

Još sam uvijek u fazi reorganizacije i privatnih i javnih aktivnosti, ali nije mi namjera na ovome mjestu ulaziti u detalje osobne priče, namjera ovoga posta je dati nenametljiv, diskretan znak života i namjere da se priča o 128-bit nastavi. Na koji će se to točno način događati i koje će oblike ta priča poprimiti još uvijek nije u potpunosti definirano, ali vjerojatno je da bi mogla dobiti malo veću dozu međunarodnog karaktera. Više o svemu tome drugom prilikom.

Ostanite zato s nama, sjetite se povremeno baciti oko na 128bit.noblogs.org i nemojte sumnjati da će stvari uskoro krenuti dalje. Naravno, možete se uvijek javiti i s vlastitim idejama za suradnju.

U međuvremenu, pozdrav iz Bamberga.